Social Media Marketing
Social Media Marketing

Ένα ισχυρό εργαλείο επικοινωνίας, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτρέπει στις εταιρείες να προσεγγίσουν τους πελάτες τους, όπου και αν είναι, ενώ χαρακτηρίζει επίσης τα brand τους και την επέκταση της πελατειακής βάσης τους. Αν γίνει σωστά, το social media marketing μπορεί επίσης να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των άλλων τεχνικών marketing – συμπεριλαμβανομένων και SEO και SEM – βοηθώντας την οικοδόμηση φυσικών συνδέσεων, και την επισκεψιμότητα, την ευαισθητοποίηση, την αναγνώριση του brand και της υπεραξίας. Εάν παλεύεται με την στρατηγική των social media, τη διαχείριση, ή τη διαφήμιση μπορούμε να βοηθήσουμε.
Οι Υπηρεσιες μας


Social Media Strategy Development

Παρέχουμε μια σειρά από υψηλής αξίας συμβουλευτικών υπηρεσιών για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να επιτύχετε απτά αποτελέσματα από τις δραστηριότητες τους.Social Media Advertising Management

Οι υπηρεσίες μας διαφήμισης social media έχουν αποδειχθεί ότι επιταχύνουν την ανάπτυξη. Με τη διαφήμιση μέσω των social media, το 100% των πελατών μας έχουν δει αποτελέσματα.Social Media Content Creation

Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών writing και posting στα social media, για να σας βοηθήσει άμεσα ή έμμεσα στην προβολή και προώθηση των προσφορών σας online.
Τι είναι το Social Media Marketing?

Social media marketing, or SMM, είναι μια μορφή του μάρκετινγκ Διαδικτύου που υλοποιεί διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να επιτευχθεί το μάρκετινγκ των στόχων της επικοινωνίας και branding. Το social media marketing καλύπτει κυρίως δραστηριότητες που αφορούν την κοινωνική ανταλλαγή περιεχομένου, βίντεο και εικόνες για εμπορικούς σκοπούς, καθώς και πληρωμένη διαφήμιση.


Γιατί χρειάζεστε social media management;

Οι πελάτες σας είναι στα social media.

Ανεξάρτητα από την εταιρεία σας, οι πελάτες σας χρησιμοποιούν τα social media σε καθημερινή βάση. Είναι σημαντικό να κρατήσετε τη δέσμευσή σας απέναντι τους, ώστε να είστε πάντα πρώτη επιλογή τους.

Υπάρχουν άνθρωπου που ψάχνουν για την εταιρεία σας.

Εάν η εταιρεία σας προσφέρει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν γι ‘αυτό και ψάχνουν για εταιρείες που το παρέχουν. Η υπηρεσία μας διαχείρισης social media θα βοηθήσει την επιχείρησή σας να τους ανακαλύψει.

Άνθρωποι μιλούν για την εταιρεία σας στα social media.

Θα πρέπει να ακούσετε τι λένε οι πελάτες σας για την εταιρεία σας στα social media και να ανταποκριθείτε στις ανησυχίες τους. Η υπηρεσία μας της διαχείρισης των social media επικεντρώνονται στην ανάδειξη των θετικών πτυχών του τι η επιχείρησή σας έχει να προσφέρει και να απαντήσει ειλικρινά σε αρνητικές παρατηρήσεις.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;
Η ερασιτεχνική Διαχείριση social media από ορισμένες επιχειρήσεις δεν μπορεί να φέρει αποτελέσματα γιατί δεν φτάνει το επιθυμητό μέγεθος των fans που χρειάζεται έτσι ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα στις πωλήσεις. Είναι τόσο απλό σήμερα να αλλάξετε την εικόνα της επιχείρησής σας και να δείτε τα αποτελέσματα αύριο. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως να τα πούμε από κοντά και να σας δώσουμε τυχόν διευκρινίσεις που χρειάζεστε.Η Μεθοδος μας


Αναπτυξη Στρατηγικης

Διαχειριση Διαφημισης

Community Management

Δημιουργια Αποτελεσματικου Περιεχομενου

Μετρηση & Reporting


Lets Get Started your project

Θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και να αναπτύξετε την επιχείρηση σας.