Social media:
+30 2341 121 319
Καθημερινά 09:00 - 17:00
info@littlemonster.gr
Στείλτε μας email
Μιαούλη 13
Πολύκαστρο, 61200
Little Monster

Domain, Hosting & Support

Contact us now
Εάν χρειάζεστε βοήθεια!
+30 6946 324 288
ή μεταβείτε στη φόρμα επικοινωνίας:
Ας ξεκινήσουμε τώρα
g30

Κατοχύρωση Domain Name

Το όνομα χώρου (domain name) μιας ιστοσελίδας είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία της. Εντούτοις, αν δεν είμαστε προσεκτικοί, το domain που θα κατοχυρώσουμε μπορεί να σαμποτάρει τη σελίδα μας. Μια σελίδα με το δικό της όνομα χώρου έχει μεγαλύτερο κύρος για τον επισκέπτη, και είναι πιο εύκολο να θυμάται τη διεύθυνση. Επιπλέον, το site θα έχει σημαντικό όφελος όσον αφορά το Search Engine Optimization (SEO), για να εμφανίζεται πιο ψηλά στα αποτελέσματα της αναζήτησης. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί παράγοντες για το SEO, αλλά το όνομα Domain είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Τι είναι το domain name

Το όνομα χώρου (domain name) είναι το όνομα μιας ιστοσελίδας-site στο internet. Τα domain names είναι μοναδικά και χαρακτηρίζουν την ιστοσελίδα στην οποία αναφέρονται. Ένα domain name αποτελείται από το πρόθεμα ( πχ. το όνομά σας , η επωνυμία της εταιρείας σας) , και μια κατάληξη (TLD). Η κατάληξη προσδιορίζει το αντικείμενο ενός website ή αποτελεί γεωγραφικό προσδιορισμό. Για κάθε χώρα υπάρχει μια μοναδική τέτοια κατάληξη (πχ. .gr για την Ελλάδα, .de για την Γερμανία). Έτσι λοιπόν για παράδειγμα η κατάληξη .com, που χρησιμοποιείται διεθνώς, σχετίζεται κυρίως με εμπορικά domain names, οι δημοφιλείς καταλήξεις .net, .org, .biz, .info χρησιμοποιούνται από εταιρίες και ιδιώτες σε όλο τον κόσμο, ενώ καταλήξεις όπως .gr προσδιορίζουν την γεωγραφική θέση του ονόματος και κατ’επέκταση του ιδιοκτήτη.

Διαδικασία κατοχύρωσης domain name

Αφού προχωρήσετε σε έλεγχο διαθεσιμότητας για να διαπιστώσετε αν το domain name που σας ενδιαφέρει είναι διαθέσιμο προς κατοχύρωση. Οταν κατοχυρώνετε ένα νέο domain name ή μεταφέρετε ένα υπάρχον domain κάτω από τον δικός μας server , αλλάζοντας τους nameservers του, χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι το όνομα να ενεργοποιηθεί και να είναι προσβάσιμο από όλους στο internet. Αυτό συμβαίνει γιατί οι internet providers θα πρέπει να ενημερωθούν για την αλλαγή. Η διαδικασία αυτή τυπικά μπορεί να κρατήσει 48 – 72 ώρες. Η Little Monster αναλαμβάνει την όλη διαδικασία κατοχύρωσης και αγοράς του domain name που προτιμάτε για την ιστοσελίδα σας.

Στρατηγική

Σχεδίαση

Ανάπτυξη

Web Hosting

To web hosting είναι ένα μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει σε ιδιώτες και εταιρείες να διαθέτουν μία ιστοσελίδα συνεχώς αναρτημένη στο Διαδίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να επιβαρύνονται με το κόστος του ανάλογου εξοπλισμού (π.χ. εξυπηρετητές) ή την ανάγκη εξυπηρέτησης μεγάλου αριθμού εξωτερικών συνδέσεων και εύρους σύνδεσης. Αυτό το αναλαμβάνουν οι εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων που προσφέρουν χώρο στον διακομιστή τους καθώς και μέρος της σύνδεσής τους στο δίκτυο. Ο όρος Web Hosting αναφέρεται στη διαδικασία με την οποία ο ιδιοκτήτης μίας ιστοσελίδας ενοικιάζει χώρο σε υπολογιστές (διακομιστές) για να τοποθετήσει τα αρχεία του ή και την ηλεκτρονική αλληλογραφία του. Τα αρχεία αυτά, που στοιχειοθετούν την ιστοσελίδα του, προσφέρονται μέσω ασφαλούς δικτύου αδιάλειπτης παροχής στους επισκέπτες. Η Little Monster αναλαμβάνει την όλη διαδικασία αγοράς χώρου φιλοξενείας για την ιστοσελίδα σας, καθώς και εγκατάσταση της ιστοσελίδας σας στον χώρο αυτό.

Διαχείριση Ιστοσελίδων

Πέρα από την κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων εξίσου σημαντική είναι και η διαχείριση ιστοσελίδων. Διαχειριζόμαστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, την ιστοσελίδα της εταιρίας σας και όλες τις συμπληρωματικές υπηρεσίες που αφορούν την παρουσία σας στο internet, εξασφαλίζοντας μια άρτια και συνεπή παρουσία.

Γιατί είναι απαραίτητη;

Εκτός από την κατασκευή και την προώθηση ιστοσελίδων εξίσου σημαντική είναι και η διαχείριση ιστοσελίδων. Διαχειριζόμαστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, την ιστοσελίδα της εταιρίας σας και όλες τις συμπληρωματικές υπηρεσίες που αφορούν την παρουσία σας στο internet, εξασφαλίζοντας μια άρτια και συνεπή παρουσία. Αναθέτοντας σε κάποιον τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας εξασφαλίζετε τη συνεχή βελτίωση της και την διαρκή ενημέρωση υφισταμένων ή καινούργιων πελατών σας γύρω από το αντικείμενο σας στο internet. Μια παρατημένη ιστοσελίδα προκαλεί αρνητική εικόνα για εσάς και την επιχείρηση σας.

Τι κάνουμε

Επενδύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις. Υποστηρίζουμε τεχνικά και λειτουργικά τα έργα που παραδίδουμε και στεκόμαστε συνέχεια δίπλα στους πελάτες μας με συμβουλευτικό ρόλο, ώστε να αισθάνονται την ασφάλεια πως πάντα θα υπάρχει κάποιος να ξετυλίγει το κουβάρι της τεχνολογίας για αυτούς.

Η μέθοδος μας

Ανανέωση Περιεχομένου

Ανανέωση κειμένων, εικόνων, διαφημιστικών (banner) κτλπ.

Ομαλή Λειτουργία

Σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και υποστήριξη.

Συμβουλές Βελτιστοποίησης

Συμβουλές & προτάσεις για αναβαθμίσεις ιστοσελίδας.

Ανανέωση Λογισμικού

Αναβαθμίσεις του CMS & διορθώσεις τυχόν σφαλμάτων.

Μέτρηση & Reporting

Εβδομαδιαία ανάλυση επισκεψιμότητας

Ασφάλεια

Ασφαλή και ανανεωμένο το site ή το e-shop σας.
g-31

Γιατί Little Monster;

Εστιάζουμε στην ποιότητα, την καινοτομία, και την ταχύτητα. 

Αξιοποιήσαμε την τεχνολογία για να φέρουμε αποτελέσματα με σκοπό την αύξηση των πελάτων μας.

Archives

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)